Creme brulée a panna cotta : svěží i hřejivé /

Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu

Hlavní autor: Sander, Jette
Další autoři: Kaczmarczyk, Iris, Rada, Rudolf
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Ikar, 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu
Fyzický popis: 126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
ISBN: 9788024929767