Creme brulée a panna cotta : svěží i hřejivé /
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu
Hlavní autor: | Sander, Jette |
---|---|
Další autoři: | Kaczmarczyk, Iris, Rada, Rudolf |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Německy |
Vydáno: |
Praha :
Ikar,
2016
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu |
---|---|
Fyzický popis: |
126 stran : barevné ilustrace ; 27 cm |
ISBN: |
9788024929767 |