Creme brulée a panna cotta : svěží i hřejivé /

Ať již preferujete creme brulée, dezert, který celosvětově proslavil film Amélie z Montmartru, nebo jemnou smetanovou panna cottu, tato kniha s více než 50 recepty vám přináší mnoho slaných i sladkých variací pro přípravu rafinovaného dezertu

Hlavní autor: Sander, Jette
Další autoři: Kaczmarczyk, Iris, Rada, Rudolf
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Německy
Vydáno: Praha : Ikar, 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Horní Domaslavice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420500121605 121605 HD 641.85 (neuvedeno) Dostupné 2x