Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů : přehled téměř 80 technik /

Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty....

Full description

Main Author: Hobday, Cara
Other Authors: Denbury, Jo, White, Rob, Svobodová, Lenka
Format: Book
Language: Česky
Anglicky
Published: Praha : Ikar, 2011
Edition: Vyd. 1.
Subjects:
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
Summary: Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo.
Physical Description: 176 s. : il. ; 21 cm
Bibliography: Obsahuje rejstřík
ISBN: 9788024915432