Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů : přehled téměř 80 technik /
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty....
Main Author: | Hobday, Cara |
---|---|
Other Authors: | Denbury, Jo, White, Rob, Svobodová, Lenka |
Format: | Book |
Language: | Česky Anglicky |
Published: |
Praha :
Ikar,
2011
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Summary: |
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty. Základní foodstylingové techniky pro sladké i slané suroviny si brzo osvojíte a koláčová mřížka, okurkový lotos, tvarované želé, bramborové mřížky, ovoce máčené v čokoládě nebo parmezánové košíčky budou často zdobit vaše jídlo. |
---|---|
Physical Description: |
176 s. : il. ; 21 cm |
Bibliography: |
Obsahuje rejstřík |
ISBN: |
9788024915432 |