Foodstyling : současné trendy aranžování pokrmů : přehled téměř 80 technik /
Víte, kam dát na talíř maso a kam přílohu? Umíte moderně servírovat jídlo? Kniha nabízí přehled téměř 80 technik krok za krokem, seznam surovin i potřebného vybavení. Najdete zde praktické tipy, jak vybrat nádobí, prostřít stůl a najít zajímavou a estetickou úpravu talíře tak, abyste ohromili hosty....
Main Author: | Hobday, Cara |
---|---|
Other Authors: | Denbury, Jo, White, Rob, Svobodová, Lenka |
Format: | Book |
Language: | Česky Anglicky |
Published: |
Praha :
Ikar,
2011
|
Edition: | Vyd. 1. |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Horní Domaslavice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Location | Status | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420500114900 | 114900 | HD 641.55 | (neuvedeno) | Available |