Nevíte, co jíte : jak vás klame potravinářský průmysl /
Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví.
Hlavní autor: | Fořt, Petr, 1946- |
---|---|
Další autoři: | Mach, Ivan, 1952- |
Médium: | Elektronická kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
BizBooks,
2014
|
Vydání: | 1. vyd. |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi spolupracující věda lžou a záměrně bagatelizují či zastírají problémy, které aktuální potraviny přinášejí. Co jsou to tuky? Co se skrývá za jejich strukturou? Co jsou to cukry? Nejsou náhodou zbytečné? Sůl nad zlato, aneb od pohádky k realitě Šokující (ne)možnosti, související s použitím soli. Nakladatelská anotace. Kráceno. |
---|---|
Fyzický popis: |
264 s. ; 24 cm |
Bibliografie: |
Obsahuje bibliografie a rejstřík |
ISBN: |
978-80-265-0274-6 |