Radost z jídla : nejen makrobiotika očima lékaře a pacienta /
Vše, co jíme, co děláme a v co věříme, ovlivňuje zpětně naše zdraví, štěstí a náš život. Publikace Radost z jídla objektivně a bez nadsázky seznamuje čtenáře se zásadami správného a zdravého stravování, podává jednoduchý a srozumitelný návod, jak efektivně a tvořivě změnit či rozvinout životní styl...
Hlavní autor: | Strnadelová, Vladimíra, 1959- |
---|---|
Další autoři: | Zerzán, Jan, 1947- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Olomouc :
ANAG,
[2011]
|
Vydání: | 6. vydání doplněné o cvičení Qui Gong, léčebné obklady a nápoje, půsty a očistné kúry |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Horní Domaslavice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
420500123135 | 123135 | HD 612.3 | (neuvedeno) | Dostupné | 3x |