Medová kuchařka : a vše co jste o medu nevěděli /

Med má své místo ve výživě člověka odnepaměti. Již v dávné minulosti člověk využíval včely divoce žijící v přírodě k získávání medu. Sloužil jako potrava a v té době také jako jediné sladidlo. Dokonce byl uznáván jako zvláštní dar přírody k léčení ran a nemocí... V této 224 stránkové publikace najde...

Celý popis

Hlavní autor: Vašák, Jaroslav, 1947-
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Vendryně : Nakladatelství Beskydy, 2016
Vydání: Vydání první
Témata:
med
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Horní Domaslavice

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
420500125930 125930 HD 641.5 (neuvedeno) Dostupné