Léto v Paříži - Morgan, Sarah, 1948- (Kontrast, 2020)
Román mezinárodně oceňované britské autorky o přátelství, lásce i hledání sebe sama. Jedno léto v Paříži. Jeden antikvariát. A dvě ženy s naprosto odlišnou povahou a pohledem na život. Grace do Paříže přijíždí, aby nalezla rozptýlení po odhalení nevěry svého manžela, Aubrey zas chce začít nový život nepoznamenaný alkoholismem své matky. Když je osud svede dohromady, ani jedna ještě netuší, jak zásadně jim jejich nečekané přátelství změní život.