A jak se vám líbím teď? - Bourne, Holly (Host, 2019)
Román pro ženy od anglické autorky o třicetileté Tori Baileyové, jejíž život je jedna velká lež. Navenek se zdá, že Tori žije život, o kterém sní každá moderní a úspěšná žena 21. století. Má úspěšnou kariéru, její autobiografie se prodává po tisících, je krásná a má skvělého přítele, ale skutečnost je jiná. Tori své obdivovatelky ráda motivuje, že dokážou cokoli budou chtít, přitom ale ví, že pro svou úspěšnou kariéru musela obětovat víc, než je jí milé. Její přítel je ideální muž, ovšem stále ji ještě nepožádal o ruku, ani o tom neuvažuje, a navíc spolu už několik měsíců neměli sex. Stále oplývá dobrou náladou, ale v nitru duše je jí líto, že zatímco řada jejích kamarádek se vdává a má děti, pro ni je život stále stejný. Nyní se navíc do klubu budoucích matek přidala i její nejlepší přítelkyně Dee...