Neobyčajné deti slečny Peregrinovej. - Riggs, Ransom (Plus, 2016)
Dobrodružství, které začalo v knize Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, pokračuje. Jacob Portman se vydává se svými podivnými přáteli na cestu do Londýna, aby zde společně našli pomoc pro slečnu Peregrinovou.