Příliš mnoho pokladů - Hardenová, Helena, 1964- (Původní česká detektivka, 2018)
Třetí díl z volné detektivní řady Polyxena Berková, v němž v roli netradičního vyšetřovatele vystupuje dědička ronovského zámku. Rodinné sídlo Polyxeny Ronov nad Bělou přinese své majitelce zvláštní záhadné události. Její nejnovější vyšetřování se týká právě jejího zámku, kde se začínají dít podivné věci, které údajně mohou signalizovat stahující se mračna zlých časů. Polyxena má ovšem pro strach uděláno a rafinovanou hru se zamykanými dveřmi či podivnými zvuky hodlá odhalit. V ohrožení je totiž dlouhá staletí skrývaný rodinný poklad.