18. rukojmí : ženský vyšetřovací klub - Patterson, James, 1947- (Klokan (Alpress), 2020)
Na první pohled nevinná noc se pro tři učitelky z místní školy promění v horor a utrpení. Když jsou následující den pohřešovány, nevěstí to nic dobrého. Obavy z nejhoršího se naplní poté, co se objeví první tělo.